Pileća krilca u slatko-ljutom umaku. Izvrsni su kao predjelo ili u kombinaciji s prilogom i salatom.
Stavite piletinu u veliku zdjelu i dodajte bijeli luk i ostale sastojke, uključujući i Koka Kolu. Zatim rukama umiješajte marinadu u krilca i ostavite ih da se mariniraju bilo gdje. (12-24 sata je idealno, ili najmanje 4 sata).
Izvadite piletinu iz marinade i osušite je papirnatim ručnicima, zatim ostavite as strane.
Dodajte dovoljno ulja u duboku tavu i zagrijte ulje.
Dok se ulje zagrijava, dodajte rižino brašno, kukuruzni škrob, par prstohvata soli i crnog bibera u veliku vrećicu s patentnim zatvaračem i dodajte sva krila, zatim zatvorite vrećicu i jako dobro protresite krilca u brašno/škrob, zatim ih izvadite i uklonite višak brašna i ostavite sa strane dok vam se ulje ne zagrije.
Pecite krilca u serijama, oko 5-7 minuta ili dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Pustite da se ocijede na rešetki, zatim ponavljajte dok se sva krilca ne isprže.
Dodajte pržena krilca u veliku zdjelu i pokapajte bbq sosa koliko želite (počnite s nekoliko kašika), zatim prelijte da se premažu, a krilca poslužite vruća, ukrašena zelenim lukom i sjemenkama susama. Uživajte!